Book online
36 78 13 33

Undgå ekstra regninger med en synsklargøring 

Hos Zerahn Auto tilbyder vi synsklargøring af din bil forud for det periodiske syn. Her gennemgår vi din bil fra A-Z, så din bil har de bedste forudsætninger for at blive godkendt. Vi gennemgår lygter og signaler, bremser, styretøj, dæk, udstødningssystem, sikkerhedsudstyr, elektriske systemer, vinduesviskere og gennemgår også bilens karosseri for rust, skader og strukturelle problemer. Vi efterser kort sagt alt, så din bil er godt forberedt til synstjekket.

Finder vi noget, der bør laves, giver vi dig selvfølgelig et godt tilbud på en reparation. Dermed slipper du for bekymringerne om, hvorvidt din bil klarer synet og de ekstra omkostninger, der er forbundet med et omsyn.

Hvad er en synsklargøring?

Man kan på mange måder sammenligne en synsklargøring med et serviceeftersyn. Der er dog den forskel, at en synsklargøring typisk foretages umiddelbart før et forestående syn, hvorimod et serviceeftersyn typisk foretages efter specifikke intervaller, fx efter du har kørt et bestemt antal kilometer eller efter der er gået x antal år efter sidste serviceeftersyn. Hvad der dog er fælles for både en synsklargøring og et serviceeftersyn er, at vi gennemgår din bil fra top til tå, så du undgår de ekstra omkostninger og det besvær, der er forbundet med at dumpe et syn.

                                    Autoværksted | T.A. Auto - Din lokale mekaniker i Møldrup omegn

Små fejl kan koste dyrt

I 2018 blev synsreglerne i Danmark ændret, så det bliver mere vanskeligt at få sin bil synsgodkendt. De nye regler betyder nemlig, at mange af de fejl og mangler, der tidligere resulterede i betegnelsen ’betinget syn’, nu er ændret til væsentlige fejl, som gør, at bilen ikke kan bestå syn. Det kan være relativt små og simple fejl, som at der fx er manglende reflekser på din bil. Vi behøver vist ikke sige, at det er enormt bitter og ærgerligt at dumpe et syn, fordi der mangler en refleks eller to. Men sådan er reglerne og du skal derfor betale for et nyt syn, hvis det er tilfældet.

Små fejl kan med andre ord koste dyrt. Derfor er det en rigtig god idé, at få foretaget en grundig synsklargøring hos os, inden du kører din bil i synshallen. Så slipper du nemlig for at stå i en situation, hvor din bil ikke kan blive godkendt til syn, på grund af noget, som relativt hurtigt og nemt kunne løses. Vi sørger nemlig for at gennemgå alle de samme områder, som de gør i synshallen, så du ikke ender med at stå med hovedet i postkassen.

Hvorfor er en synsklargøring en god idé?

Der er mange gode grunde til, at få foretaget en synsklargøring af din bil, inden du kører den i synshallen.

Du sparer penge

Hvis din bil har mangler eller fejl, der gør, at den ikke overholder lovens minimumskrav når det kommer til sikkerhed eller miljø, kan den ikke blive synet. Disse fejl eller mangler skal således udbedres, før bilen kan blive synet. De penge, du betalte for synet, er dermed spildt og du skal endda betale igen for et omsyn, når du har fået udbedret problemerne.

Får du derimod Zerahn Auto til at lave en synsklargøring inden du kører din bil til syn, er du sikker på, at den består i første omgang. En synsklargøring kan derfor spare dig for mange hundrede kroner.

Du sparer tid og slipper for bøvl og besvær

Ikke nok med, at du sparer penge, så sparer du også tid og slipper for en masse bøvl, besvær og bekymringer, når du får lavet en synsklargøring. Du slipper nemlig for at skulle finde en ny tid til et omsyn og for de gentagende besøg i synshallen.

Opdag skjulte mangler eller fejl

Endelig er der den fordel ved en synsklargøring, at vi muligvis finder mangler ved din bil, som ikke nødvendigvis ville blive opdaget eller har betydning for synet. Det er nemlig sådan, et synshallen udelukkende kontrollere din bil for fejl, som har betydning for sikkerheden på vejene eller som kan påvirke miljøet. Din bil kan derfor sagtens have andre fejl eller mangler, som bør udbedres, men som ikke forhindrer den i at blive godkendt til syn.

Det kan fx være, at din bil har slidte dæk, men at dækkene stadig opfylder minimumskravene til mønsterdybde, til at bestå synet. Det kan også være, at din bil har slidte bremseklodser eller skiver, som bør skiftes, men at disse lige nøjagtigt opfylder minimumskravene til at bilen kan gå gennem syn, da en vis slitage tolereres. Der kan også være tale om mindre lækager, mindre rust el.lign.

Sådanne fejl vil ikke nødvendigvis blive påtalt af synsmanden, men vil til gengæld blive opdaget af os, ved en klargøring til syn. At få sådanne fejl og mangler udbedret, inden de udvikler sig yderligere, kan potentielt spare dig for mange tusinde kroner, og er naturligvis fornuftige at få løst, selvom de ikke nødvendigvis er en forhindring i forhold til at bestået synet.

         

  

 

Serviceeftersyn af professionelle og erfarne mekanikere

Hos Zerahn Auto har vi mange års erfaring med klargøring af biler til syn, og råder over det nyeste udstyr og værktøj, der gør, at vi hurtigt kan fejlfinde din bil, så du sparer både tid og penge. Kombineret med vores erfaring og ekspertise er du garanteret en synsklargøring af høj kvalitet.

Vi servicerer og udfører synsklargøring af alle biler, uagtet mærke, model og årgang. Vi klarer desuden også synsklargøring af din bil, uanset om der er tale om en benzinbil, dieselbil, hybridbil eller elbil.

Skulle vi finde noget på din bil, der skal udskiftes inden synet, bruger vi altid originale reservedele og yder 3 års garanti. Som autoriseret og professionel mekaniker, laver vi desuden service under fabriksgarantien, så din bil bevarer sin garanti.

FAQ

Hvad er et periodisk syn?

Et periodisk syn er en lovpligtig inspektion af din bil, for at sikre at bilen overholder de nødvendige krav til sikkerhed og miljø.

Hvor ofte skal min bil til syn?

Hvis der er tale om en almindelig personbil til højst 9 personer, skal din bil til syn hvert andet år, efter den er 4 år gammel.

Er en synsklargøring lovpligtig?

En synsklargøring er ikke lovpligtig, men er en rigtig god idé at få foretaget, da det øger chancen for, at din bil består synet uden problemer, så du sparer tid og penge på et omsyn.

                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Hent oplysninger om din bil
Dine kontaktoplysninger
Ønsket dato og tidspunkt
Hvilke services ønsker du foretaget?
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder