Book online
36 78 13 33

Autoværksted for el- og hybridbiler

Har du en el- eller hybridbil som trænger til service? Så kan vi hjælpe dig! Det er ikke alle autoværksteder, der kan servicere og reparere el- og hybridbiler, da de på flere områder er anderledes end benzin- og dieselbiler. Men det kan vi hos Zerahn Auto. Vi hjælper dagligt vores kunder med service og reparationer af elbiler og hybridbiler – både almindelige elbiler, hybridbiler, plugin-hybrider og milde hybridbiler.

Hos Zerahn Auto følger vi med i udviklingen, når det kommer til nye teknologier inden for bilbranchen. Vi efteruddanner løbende vores mekanikere, så vi altid har den fornødne viden og ekspertise, der skal til, for at servicere og reparere alle biltyper- og modeller. Du kan derfor trygt få serviceret eller repareret din el- eller hybridbil hos os.

Vi ved, hvad der kræves, når el- og hybridbiler skal serviceres eller repareres – uanset mærke, model og årgang.

Professionel service og bevarelse af garanti

Mange bilejere tror fejlagtigt, at de skal benytte et mærkeværksted, for at bevare garantien på deres bil. Men sådan forholder det sig ikke. Når du får serviceret din el- eller hybridbil hos os, bevarer du din bils fabriksgaranti, hvis den stadig er omfattet heraf, på samme vilkår som hvis du fik den lavet hos et mærkeværksted.

Vi sørger selvfølgelig for, at din el- eller hybridbil bliver serviceret efter fabrikkens forskrifter, så du bevarer garantien. Når vi servicerer eller reparerer din el- eller hybridbil, benytter vi os kun af originale, godkendte reservedele af højeste kvalitet. Alt arbejdet udføres professionelt og med det korrekte udstyr og den rette teknologi.

                   

Serviceinterval på elbiler og hybridbiler

Selvom du har en nyere el- eller hybridbil, har den stadig behov for service og løbende vedligehold. Selvom elbiler ikke har brug for hverken olieskift eller nyt tændrør, så er der stadig behov for løbende serviceeftersyn. Her er det blot ladestik og batterier, der skal efterses. Derudover har elbiler naturligvis også både bremser og dæk ligesom konventionelle biler, som løbende bliver slidt. Det samme gælder naturligvis hybridbiler, som både har en traditionel forbrændingsmotor og en elmotor, som begge skal serviceres og vedligeholdes.

Elbiler har behov for service med ca. samme interval som biler med forbrændingsmotor. Selvom der er langt færre mekaniske sliddele hos elbiler, er der andre områder, som fx bremserne, som har behov for at blive efterset ofte. Faktisk oplever mange, at særligt bremserne på deres elbil ruster til, fordi de bruges anderledes.

Hybridbiler har også typisk behov for service med samme interval som benzin- og dieselbiler, da de fortsat har en traditionel forbrændingsmotor sammen med en elmotor. Hvis du er i tvivl om, hvor ofte din el- eller hybridbil skal serviceres, skal du kigge i bilens servicebog. Du er også altid velkommen til at kontakte os.

Selvom din el- eller hybridbil ikke har faste serviceintervaller, anbefaler vi alligevel, at du får udført service på din bil minimum én gang om året eller ca. hvert 20.000 kilometer. Selvom du ikke bemærker, at der er problemer med bilen, kan der sagtens være dele, der er slidte og bør udskiftes. Og ved at opdage dem tidligt, inden de når at udvikle sig, kan du potentielt spare dig selv for mange tusinde kroner.

Kig ind på vores autoværksted på Hammerholmen 11 N i Hvidovre eller book en tid online. Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 36781333 eller på zerahnauto@mail.tele.dk.

Hvad involverer et serviceeftersyn af en elbil og hvorfor er det vigtigt?

                                                                                        

Hvorfor er elbil service vigtigt 

Hos Zerahn Auto servicerer og reparerer vi ikke kun biler med forbrændingsmotor. Vi er også et el- og hybridbils autoværksted. Vi servicerer og reparerer således også alle hybrid- og elbiler – uanset mærke, årgang og model.

Der er mange der tror, at service slet ikke er nødvendigt, hvis man har en elbil. Men selvom din elbil ikke har brug for olieskift som en traditionel bil, skal den alligevel løbende efterses og serviceres. Bilen har nemlig stadig mange andre sliddele, som skal kontrolleres.

Når vi udfører service på din elbil, går vi bilen igennem fra A til Z. Med vores ekspertise og erfaring inden for elbiler kender vi de typiske problemer og ved, hvad vi skal være ekstra opmærksomme på. Vi efterser derfor altid bremseklodser og -skiver nøje for både slid og rust.

Hvad tjekker vi på elbilen

Derudover kontrollerer vi bremsevæsken, efterser dæktryk og dækmønster, kontrollerer batteriet og bilens elektriske system, udskifter om nødvendigt luftfilteret, efterser undervognen og styretøjet og meget mere. Med andre ord går vi hele bilen igennem, så du kan være helt sikker på, at alt er, som det skal være. Et serviceeftersyn handler nemlig om både tryghed og sikkerhed. Skal elbilen klargøres til syn - Se mere her.

Selvom din elbil ikke har faste serviceintervaller, og selvom du ikke umiddelbart mærker forandringer ved bilen, er det alligevel vores klare anbefaling, at du løbende får den efterset. Med et serviceeftersyn sikrer vi nemlig, at bilens elektriske systemer og batteri fungerer optimalt, så du opnår en bedre ydeevne og effektivitet. Vi kan desuden opdage og løse småproblemer før de når at udvikle sig, hvilket kan spare dig for mange penge.

Professionelt autoværksted for hybridbiler

Hos Zerahn Auto er vi også et autoværksted for elbiler og hybridbiler. Vi servicerer og reparerer alle hybridbiler uanset mærke, model og årgang og uanset om der er tale om en almindelig hybridbil, en plugin-in-hybrid eller en mild hybridbil.

En hybridbil er karakteriseret ved, at den både har en traditionel forbrændingsmotor (benzin- eller dieselmotor) samt en elmotor. Det sætter større krav til autoværkstedet og mekanikerne, da bilerne ofte er mere komplekse pga. de to drivliner, som arbejder sammen. Det kræver både ekspertviden, erfaring og ikke mindst specialværktøj og avanceret diagnostisk udstyr, at udføre professionel service og reparation af hybridbiler. Det har vi hos Zerahn Auto. Vi har mange års erfaring med hybridbiler og efteruddanner løbende vores mekanikere, så vi altid er up-to-date med den nyeste viden og de seneste tendenser. Du kan derfor trygt få udført service eller reparation af din hybridbil hos os.

Mange tror, at det altid er dyrere at få udført service og reparationer, hvis man har en hybridbil pga. de to drivlinjer. Men det behøver ikke nødvendigvis være tilfældet – i hvert fald ikke hos os. Vi ved nemlig, hvad vi skal se efter og hvilke problemer, hybridbiler ofte kan have, så vi kan hurtigt finde frem til eventuelle problemer – og løse dem. Det betyder, at vi sparer tid og du sparer penge.

Vi benytter os udelukkende af originale og godkendte kvalitetsreservedele, og alle reparationer udføres i overensstemmelse med fabrikantens specifikationer, så du bevarer garantien på din hybridbil.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder